Medewerksters

Over ons

Susan ter Horst - kapper in Doetinchem

Susan Ter Horst

eigenaar

Na 23 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde haarsalons, mij gespecialiseerd te hebben op diverse vlakken van het kappersgebied, maak ik nu mijn ultieme droom waar: met hart & ziel het kappersvak uitoefenen in mijn eigen zaak. En mijn klanten laten ervaren dat een kappersbezoek bij mij niet alleen een goede haarcoupe betekent, maar een echte ontspannen beleving is.

Madelon te Booij - haar knippen doetinchem

Madelon Te Booij

Haarstylist

Madelon heeft een grote passie voor het kappersvak en uiterlijke verzorging. Ze is al zes jaar allround kapster en haar drijfveer in dit vak is om elke klant zich weer mooi te laten voelen met de perfecte coupe en kleuradvies.  Madelon is leergierig en heeft tevens haar schoonheidsspecialiste diploma behaald. Visagie en het epileren en modelleren van wenkbrauwen behoren ook tot haar vakgebied. Met ons merk Mii kan zij make-up aanbrengen en persoonlijk advies geven. Indien wenselijk kunnen de wenkbrauwen weer prachtig in model worden gebracht.

Nicky Pennekamp - kapper Doetinchem

Nicky Pennekamp

stagiare

Ik ben 18 jaar oud en loop stage bij Haarpleck. Mijn hobby's zijn: het verzorgen van mijn paard, gezellige dingen doen met mijn vriendinnen en Susan helpen in de kapsalon! Ik vind het een fijne stageplek. Graag geef ik u een heerlijke hoofdhuid massage, voorzie ik u van een heerlijk kopje koffie of nieuwe haarkleur.

Boek nu je afspraak

Bekijk de beschikbaarheid in onze kalender en
maak gemakkelijk een afspraak.