medewerksters

Even voorstellen, onze nieuwe collega, Madelon te Booij!

 

HAARPLECK groeit! Vanaf 1 november gaat de leuke en talentvolle Madelon ons team als haarstylist versterken.

 

Madelon heeft een grote passie voor het kappersvak en uiterlijke verzorging. Ze is al zes jaar allround kapster en haar drijfveer in dit vak is om elke klant zich weer mooi te laten voelen met de perfecte coupe en kleuradvies.  Madelon is leergierig en heeft tevens haar schoonheidsspecialiste diploma behaald. Visagie en het epileren en modelleren van wenkbrauwen behoren tot haar vakgebied. Met ons merk Mii kan zij make-up aanbrengen en persoonlijk advies geven. Indien wenselijk kunnen de wenkbrauwen weer prachtig in model worden gebracht.

Naast haar gezin gaat Madelon graag winkelen of genieten van de sauna.

 

Kom je binnenkort kennismaken met Madelon? Ze is boekbaar op de vrijdag en zaterdag.

Mijn naam is Noa, en ik ben 18 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de kappersopleiding op het Graafschap College. Op woensdag loop ik stage bij Haarpleck. Ik vind het heel erg leuk om klanten een lekkere hoofdhuid massage te geven. Daarnaast vind ik het krullen of opsteken van het haar ook erg leuk.

Graag tot ziens bij Haarpleck!

 

Hallo allemaal! Ik wil mij even voorstellen.. ik ben Nicky Pennenamp, Ik ben 18 jaar oud en loop stage bij Haarpleck. Mijn hobby's zijn: het verzorgen van mijn paard, gezellige dingen doen met mijn vriendinnen en Susan helpen in de kapsalon! Ik vind het een fijne stageplek en graag geef ik u  een heerlijke hoofdhuid massage, voorzie u van een heerlijk kopje koffie of nieuwe haarkleur.